Home

Ons kantoor

Onze diensten

Vacatures

Contact

Ons kantoor

 

Sinds onze start in 1990 werken wij als onafhankelijk adviseur in de meest uiteenlopende sectoren en branches van het midden- en kleinbedrijf. Zowel starters, eenmanszaken als kleine- en middelgrote ondernemingen en (vermogende) particulieren zijn ruim vertegenwoordigd binnen onze brede klantenkring.

 

Bent u starter, is uw onderneming klein of groot, wilt u doorgroeien, consolideren of stoppen, wij zoeken steeds naar passende oplossingen en mogelijkheden. Binnen onze dienstverlening zijn

betrokkenheid, flexibiliteit, kwaliteit en duurzaamheid onze speerpunten

Passend advies

Naast accountants en belastingadviseurs zijn wij zelf ook ondernemer. Hierdoor zijn wij in staat naast de ondernemer te staan en hem/haar ondersteuning te bieden op vrijwel alle terreinen. Het registreren, verwerken, maar vooral de analyse en interpretatie van de cijfers, vormen uiteraard een belangrijk fundament voor het ondernemerschap. Wij kijken graag verder dan alleen de cijfers.

 

Persoonlijke begeleiding en op de praktijk gerichte adviezen zijn bij ons belangrijke speerpunten. Heldere antwoorden geven op uw ondernemingsvraagstukken, actief meedenken en samen met u zorgen voor een gezonde bedrijfsstructuur zijn voor ons net zo vanzelfsprekend als de puur cijfermatige kant van onze dienstverlening.

 

 

Begeleiding bij iedere ondernemersfase

Iedere ondernemersfase kent nieuwe uitdagingen en hindernissen.

Om verantwoorde beslissingen te kunnen nemen zoekt u de juiste balans tussen persoonlijke, zakelijke, emotionele en rationele afwegingen. Onze accountants en adviseurs helpen u hierbij.

Complexe wet- en regelgeving vertalen wij in uw voordeel, waardoor hindernissen veranderen in kansen die u optimaal benut.

 

Voorbeelden hiervan zijn begeleiding:

• indien u een onderneming wilt starten

• wanneer u een doorstart en groei voor ogen heeft

• indien u kiest voor consolideren of innoveren

• bij bedrijfsbeëindiging, fusie of overname

 

 

Onze klanten

De klantenkring varieert van éénmansbedrijven tot bedrijven

met 80 werknemers.

Daarnaast behartigt Denissen & van Dinten accountants en belastingadviseurs ook voor een groot aantal (vermogende) particulieren de fiscale belangen.

 

 

De vennoten

"De vennoten van Denissen & van Dinten accountants en belastingadviseurs, de heren L.J.E. Denissen en H.C. van Dinten, staan sinds 1980 ingeschreven bij de publiekrechtelijke organisatie."

 

ADRES

 

 

Denissen & van Dinten

Broerdijk 193

Postbus 1314

6501 BH Nijmegen

Tel: (024) 323 36 69